Selena van Lanen

Services

Services

Uitgebreid website design

Een uitgebreide website is aan te raden voor bijvoorbeeld: fotografen, makelaars, kledingwinkels, een webshop, een blog, etc.

Lees meer  >

Eenvoudig website design

Een eenvoudige website is aan te raden voor bijvoorbeeld:
een hondenuitlaatservice, een timmerman, cafés, restaurants, een wasserette, een sportcoach, etc.

Lees meer  >

Website re-designen

Deze optie is aan te raden voor bedrijven die al een website hebben maar deze een make over willen geven doordat deze bijvoorbeeld gedateerd oogt. 

Lees meer  >

Bedrijfsidentiteit

Ieder bedrijf heeft een duidelijke bedrijfsidentiteit nodig. Denk hierbij aan een herkenbaar logo en kleuren die kenmerkend zijn voor een bedrijf.

Lees meer  >

Services

Uitgebreid website design

Een goede site is zeker belangrijk voor iedereen die net een bedrijf begint maar ook zeker belangrijk voor al bestaande bedrijven. Als u een website heeft die ontworpen is om uw doelgroep aan te trekken zal u zien dat uw bedrijf steeds meer aandacht trekt en daardoor zal blijven groeien. Een uitgebreide website is handig voor verschillende bedrijven, maar er zijn ook veel bedrijven die enkel een eenvoudige website willen/ nodig hebben.

Een uitgebreide website is aan te raden voor bijvoorbeeld: fotografen, makelaars, kledingwinkels, een webshop, een blog.

Lees meer  >

Eenvoudig website design

Een eenvoudige website kan nog steeds mooi en opvallend zijn zonder alle extra versieringen en widgets. Deze optie is ideaal voor bedrijven die voornamelijk de essentiële informatie op hun website willen hebben staan. Denk hierbij aan: contactinformatie, openingstijden, de locatie, een menu.

Een eenvoudige website is aan te raden voor bijvoorbeeld: een hondenuitlaat service, een timmerman, cafés, restaurants, een wasserette, een sportcoach.

Lees meer  >

Website re-designen

Deze optie is voor de bedrijven die al een website hebben maar deze een make over willen geven. Dat kan door verschillende redenen komen, simpelweg omdat ze het design niet meer mooi vinden of omdat het te gedateerd is. Als u uw website wilt re-designen gebruik ik het kleurenpalet en het logo van uw oude website en een groot deel van de afbeeldingen die u daar gebruikt. Wilt u een website die er helemaal anders uitziet dan zie ik dat als een nieuwe website. Ik werk uitsluitend met wordpress dit is wel iets waar u rekening mee moet houden als u uw website wilt re-designen.

Lees meer  >

Bedrijfsidentiteit

Ieder bedrijf heeft een duidelijke bedrijfsidentiteit nodig, een herkenbaar logo en kleuren die kenmerkend zijn voor een bedrijf. Een goed doordachte bedrijfsidentiteit trekt klanten aan. Denk daar bij ook aan een slogan als “retteketet naar beter bed” of “alles voor een glimlach van Coolblue.

Geen website nodig? Geen probleem, ik maak graag een offerte voor alleen een bedrijfsidentiteit.

Lees meer  >